Referenties

Opdracht: Het opstellen van functieprofielen voor de medewerkers bij Studio040.

“Arnica heeft een hele fijne en open houding waardoor je makkelijk met haar in gesprek gaat. Ze heeft met al onze werknemers goede gesprekken gevoerd en de functieprofielen erg goed uitgewerkt. Ze werkt snel en accuraat. Aanrader!”

Mike Weerts

Directeur, Studio040

Interim opdracht: HR brede inzetbaarheid tijdens drukke periode. Aansluitend interim opdracht overname alle voorkomende HR werkzaamheden na vertrek HR adviseur totdat er een nieuwe HR adviseur gestart was.

“Het geeft veel rust om Arnica in te huren; dan weet je, het wordt snel, accuraat en goed geregeld! Ze is meer dan geslaagd om de belangrijke ballen in de lucht te houden voor ons, dat waardeer ik enorm”

Rebecca Schouten

HR Manager, Optimum Group

HR ondersteuning in het complete vakgebied, uiteenlopende werkzaamheden op basis van vraag en advies. Naast het invullen van vacatures en verzorging van HR administratie, is er sprake van verzuimbegeleiding, coaching in gesprekken en professionalisering van alle HR documentatie.

“Arnica pakt ons HR-gedeelte op. Ze is hierin zeer planmatig te werk gegaan. Ze houdt ons actief op de hoogte van de voortgang van projecten. Daarnaast denkt ze goed mee en is ze een prettige sparringpartner“

Daan en Michiel Willemsz

Directie, CUPSZ B.V.