Mijn diensten

Het uit handen nemen van de HR zorgen bij bedrijven zodat zij zichzelf kunnen focussen op hun core business is de bijdrage die ik als HR professional aanbied. Ik ondersteun in de brede vorm van HR: denk daarbij aan het aanbrengen van structuur, medewerkers en leidinggevenden begeleiden en coachen, verzuimbegeleiding, vacatures schrijven/begeleiden en uiteraard ook het overnemen van de HR gerelateerde administratie. Het standaardiseren van processen, schrijven van handboeken of checks doen op regelgeving, behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Op basis van de wensen en behoeften voor jou als ondernemer, bekijken we samen op welke wijze mijn ondersteuning het beste past. Afhankelijk van de gewenste werkzaamheden, doe ik dit vanuit huis of op locatie met als doel daarmee gezamenlijk een positieve bijdrage te leveren aan het werkplezier van de medewerkers.

Zoek je een HR professional voor een paar uur per week of per maand, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Uiteraard is het ook mogelijk om voor langere tijd, meer uren of een project mijn expertise in te huren. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met mij op en we bekijken samen de opties.

Door mijn gestructureerde werkvormen ontstaat geen tijdsverlies als je dingen wil opzoeken en ontstaat er rust in het hoofd van jou als ondernemer. Uitleg hoef je niet veel te geven; door mijn ervaring in het HR vakgebied weet ik mijn wegen te bewandelen. De kwaliteit van mijn geleverde werk zal zeker naar wens zijn, door mijn toegewijde inzet. Uiteraard werk ik zorgvuldig en discreet, dus kun je met vertrouwen de werkzaamheden aan mij overlaten.